Kompletta poolpaket – Pahlén Pool System

Det bekymmersfria sättet att äga pool. Vi vill att du skall njuta av din pool och inte behöva bekymra dig för skötsel och underhåll. Pahlén Pool System är en helhetslösning med allt du kan önska dig. Oavsett om du väljer en premium eller bas pool utgår system och funktioner från dig som användare och dina behov.

Rostfria inbyggnadsdetaljer med elegant design, optimalt reningssystem för att ge perfekt vattenkvalitet, värmepump, automatisk mätning och justering av vattenkvalitet och helautomatisk pooltäckning som sparar energi och pengar.

 

Pahlén Pool System

Din egen pool. En naturlig samlingsplats för lek, fest och avkoppling som samtidigt ger en ny dimension på ditt hus och din trädgård. Ett gnistrande smycke på dagen och en härlig ljuspunkt på kvällen. En investering i avkoppling. Att äga en pool betyder inte en massa jobb. Välj bra utrustning med smarta funktioner och du får en pool som nästan sköter sig själv.

 

Räcker inte budgeten till så går det att bygga in förberedande lösningar som kan uppgraderas när tiden är mogen. Koppla av och njut av ett bekymmersfritt poolägande.
Pahlén Pool System