8 steg till bekymmersfritt poolägande

Pahlén Pool System

 

1. Valet är ditt – poolstomme och liner

Din drömpool är kanske rektangulär, oval, rund, njurformad eller åttkantig? Du kanske väljer en vacker enfärgad liner i turkos eller blå, eller en stilren liner med mosaik- carrera- eller marmormöster? Önskar du många valmöjligheter när det gäller utrustning och tillbehör rekommenderar vi en rektangulär pool – Stilrent och exklusivt!

 

2. Gnistrande klart vatten

Inlopp och utlopp i vår rostfria serie Marine, tillsammans med pump och sandfilter av hög svensk kvalitet, ger dig en välmående pool med kristallklart vatten.

 

3. Förläng badsäsongen

28 grader i poolen med god ekonomi. Våra värmepumpar, elvärmare och värmeväxlare värmer din pool efter dina förutsättningar.

 

4. Miljövänligt och hygieniskt

Rengör med UV och automatisera doseringen med vår MiniMaster, så får du verkligen tid att koppla av med familjen. Äntligen behöver du inte be grannen om hjälp när du är borta.

Så fungerar MiniMaster
Minimaster är världens första smarta system för enkel och användarvänlig mätning och justering av pH och fritt klor. MiniMaster monteras enkelt och snabbt på befintlig eller ny anläggning och kan börja användas direkt efter kalibrering.

Två elektroder mäter kontinuerligt pH och fritt klor och skickar vid behov signaler till små slangpumpar som automatiskt doserar kemikalier tills korrekta värden nås i poolen. Tydliga lysdioder indikerar på kontrollenheterna att systemet är i drift och att vattenkvaliteten är optimal. För mer teknisk information om våra produkter.

5. Belys din pool efter humör och tillfälle

När mörkret lägger sig är det dags att tända upp poolen. Väljer du LED i vår stilrena rostfria belysning Marine, kan du imponera på dina gäster med att erbjuda dem en läcker ljusshow som festens höjdpunkt, för att lite senare under kvällen, tona ner till ett vackert och behagligt fast sken i rött, vitt, blått eller grönt.

 

6. Simma mot strömmen

Kombinera motion, massage och lek. Med vår Jet Swim monterad i poolen får du lika mycket motion som i en stor bassäng. Använd Jet Swim till att få en härlig massage efter en lång dag på arbetet.

 

7. Låt någon annan göra jobbet

Våra automatiska och användarvänliga pooldammsugare passar alla poolformat, bottnar och ytbeklädnader.

 

8. Bygg inte hus utan tak

Med våra poolskydd kan du sänka dina kostnader med upp till 85% jämfört med en pool utan täckning. Snyggt, säkert, miljövänligt och ekonomiskt.

Råd och tips när du planerar ditt poolköp
– Satsa på kvalitet i alla detaljer. En pool är en långsiktig investering.
– Med automatik blir badandet enkelt.
– Säkerhet är viktigt, det finns inget utrymme för kompromisser.
– Planera pool och dess omgivning för socialt umgänge.
– Glöm inte vintertäckning och satsa på rostfria kvalitetsdelar.