Bygg din pool med produktguiden!  Steg 3 – Vattenattraktioner

Lyxa till det med det där lilla extra

En egen pool, drömmen om en vacker oas i trädgården. En naturlig samlingsplats för lek, fest och avkoppling eller en lugn plats att koppla av på efter en stressig dag på jobbet. Platsen där välbefinnande och livliga aktiviteter löser av varandra och skapar minnen för livet.

 

Och så kan det vara något ännu lite mer extra:

Jet Swim motströmsaggregat

Med en Jet Swim kan du förvandla poolen till en effektiv anläggning för simträning, oavsett om du är motionär eller crawlande triatlet. Du får ut lika mycket träningseffekt som i en stor bassäng genom att simma ”på stället”. Jet Swim skapar en bred kraftig ström genom vattnet som fungerar perfekt som motstånd för simträning. Träna teknik, styrka och uthållighet hemma i din egen pool.

De härligt virvlande strömmarna är dessutom mycket uppskattade av barnen som gärna leker i det bubblande vattnet.

 

Jet Swim Motion
Optimal för den vanliga motionären. Pumpkapaciteten på 46 m³/h motsvarar normalt motionssim i stor bassäng. Den unika flödestekniken med dubbla munstycken ger en mycket naturlig simkänsla och styrkan på strömmen kan steglöst varieras till önskad effekt. Jet Swim Motion finns i både Marine och Classic-design i enlighet med belysning och inbyggnadsdetaljer i rostfritt.

 

Jet Swim Athlete
För den mer avancerade simmaren är det kraftfullare motströmsaggregatet Jet Swim Athlete ett bättre alternativ. Med en kapacitet på 68 m³/h finns utmaningar för de allra flesta. En vattenström utan luftinblandning och det dubbla munstycket gör Jet Swim Athlete till en perfekt träningsmaskin med en mycket behaglig simkänsla.

Vattenfall/vattenkanon

Porlande vatten från ett vattenfall skapar en rofylld, avslappnande stämning kring poolen. Känn det strömmande vattnet svalka dig i ditt alldeles egna hemmaspa.

En vattenkanon med olika munstycken ger dig möjlighet att skifta mellan ett mindre vattenfall, en koncentrerad massagestråle eller härligt strilande dusch.

Jet Massage

Vill du fullända din hemmaspakänsla ska du utrusta din pool med massagemunstycken. Lika välgörande som lindring av stela muskler efter ett tufft träningspass, som skön avspänning efter en hård dag på jobbet.

Jet Massage består av fristående munstycken som kan kombineras efter önskemål. En massagestation drivs av en cirkulationspump och kan omfatta upp till sex munstycken. Munstyckena finns i varianterna soft och medium och kan fås i både Marine- och Classic-design.

Jet Swim Motion

Motströmsaggregat för nöje och träning för motionären.

Jet Swim Athlete

Motströmsaggregat med hög effekt och naturlig simkänsla och för effektiv träning.

Jet Massage

Jetmunstycken för effektiv massage och avkoppling.