Bygg din pool med produktguiden!  Steg 6 – Inbyggnadsdetaljer

Detaljerna som smyckar din pool

Utöver linern är det inbyggnadsdetaljerna som syns i din pool, trots att de är monterade delvis under vattenytan. Fundera därför noga på vilket alternativ som gör sig bäst i just din pool. Det finns även funktionella aspekter att tänka på:

  • Pooldetaljer i rostfritt syrafast stål har överlägset lång livslängd och exklusivt utseende.
  • Välj mellan två olika designer, den släta och minimalistiska ”Classic” och den marininspirerade serien ”Marine”.
  • Välj ett Wide-bräddavlopp om du vill ha högre vattennivå och en djupare pool.

Oavsett vad du väljer ur Pahléns sortiment av inbyggnadsdetaljer kan vi garantera dig en problemfri vattencirkulation i poolen.

Rostfritt

DESIGN

Rostfritt ger det klassiska utseendet av en exklusiv poolanläggning. Polerade detaljer i rostfritt syrafast stål skapar en lyxig känsla av kvalitet genom sin tyngd, kvalitet och förmåga att alltid se fräscht och glänsande ut, oavsett ålder.

 

FUNKTION

Rostfritt är även det bästa valet för den som uppskattar funktion, lång livslängd och driftsäkerhet. Poolmiljön är tuff, utrustningen utsätts för poolkemikalier, ständig UV-strålning och stora temperaturväxlingar.

 

LIVSLÄNGD

Genom att välja rostfritt, som är i princip opåverkad av yttre faktorer, får du det långsiktigt mest förmånliga alternativet i slutändan. Din investering kommer att glädja dig och din familj under lång tid framöver.

Högre vattennivå med Classic Wide

När du väljer bräddavlopp bör du tänka på vilken vattennivå du vill ha i poolen. De olika alternativen har sina respektive för- och nackdelar. Är det en plats för avslappning och välbehag eller en plats för skoj med familj och vänner?

Ett bredare och lägre bräddavlopp gör att vattennivån kommer närmare poolkanten och golvytan omkring. Det ger ett lyxigt intryck och innebär att baddjupet ökar med ca 5 centimeter.

Väljer du hög vattennivå (Classic Wide) rekommenderas en nivåvakt.

Premium Classic

Slät och minimalistisk design

Högklassiga pooldetaljer i rostfritt syrafast stål.

Premium Marine

Marininspirerad

Exklusiva pooldetaljer i högglanspolerat rostfritt syrafast stål.

Premium Classic Wide

Slät och minimalistisk design

Exklusivt bräddavlopp i rostfritt syrafast stål som ger en högre vattennivå.