Pahlén AB söker Mekanikkonstruktör/Produktutvecklare

Om oss

Pahlén är Sveriges ledande aktör inom premium poolutrustning. Pahlén är ett svenskt företag grundat i Upplands Väsby 1967 där vi vid vår fabrik producerar och utvecklar produkter inom premiumsegmentet av poolutrustning, såsom pumpar, belys­ning, styrning och elektronik samt rostfria pooldetaljer. Våra produkter säljs i 70 länder runt om i världen.

 

Pahlén är idag huvudsponsor till Svenska Simlandslaget och Svenska Simidrott med syfte att värna om svensk simning och öka kunskapen inom simkunnighet. Dessutom sponsrar vi världens bästa simmare genom tiderna, Sarah Sjöström.

 

Om rollen

Pahlén söker en mekanikkonstruktör med erfarenhet av konstruktion eller produktutveckling.

Rollen är mångsidig som inkluderar konceptframtagning, prototypframtagning, produktrealisering & projektledning. Projekten varierar i komplexitet och sträcker sig från manuella fixturer till produktion, testriggar och färdiga produkter.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att säkerställa att vi även i fortsättningen är en av de ledande innovatörerna inom poolutrustning i Sverige.

 

Du har

Vi söker dig som har minst 3 till 5 års arbetslivserfarenhet som konstruktör. Du har goda kunskaper i 3D-CAD. På Pahlén arbetar vi i Autodesk Inventor men kunskap i detta är inget krav. Du har en bakgrund som högskole-/civilingenjör eller motsvarande inom område maskin eller mekatronik. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du en teknikintresserad problemlösare som är driven, positiv och engagerad. För att passa i rollen är du även systematisk, strukturerad och noggrann och har lätt för att samarbeta i grupp. Du har ett djupt tekniskt kunnande och intresse samt gärna ett praktiskt handlag.

 

Vi erbjuder dig

För oss på Pahlén är det viktigt att våra medarbetare får ihop livspusslet med en fin balans mellan yrkes- och privatliv och vi erbjuder ett antal bra förmåner.

 

Välkommen till Pahlén!

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt till ansokan@pahlen.se dock senast 31 oktober. För mer information kontakta Paul Drotz +46 (0)8 594 112 72.