Lediga jobb hos Pahlén

Pahlén är ett genuint svenskt företag med 50 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för swimmingpooler.

Vi tillhandahåller idag utrustning för såväl små privata bad, som stora offentliga anläggningar. Produkterna tillverkas i material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. En stor del, cirka 70%, av vår produktion exporteras. Vi är 50 anställda och Produkterna tillverkas av brons, rostfritt syrafast stål, titan samt termoplast, material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. En stor del, cirka 70%, av vår produktion exporteras. Vi är 50 anställda inom allt från tillverkning och lager till ordermottagning och support som sitter i våra fräscha lokaler i Upplands Väsby.

 


 

Teknisk produktsupport till Pahlén

Din roll:
Supporten bemannar du tillsammans med dina kollegor där ni hanterar tekniska frågeställningar rörande företagets produkter. Supportarbetet sker främst via inkommande samtal eller e-post. Ditt primära arbete innebär att främja och ge support till kunder och säljare med teknisk information. I din roll kommer du också att hjälpa kunder med offerter och garantifrågor. Du kommer att ha ett tätt internt samarbete med produktchef, säljare, kundservice och utvecklingsavdelningen.

 

Profil
•  Minst gymnasial teknisk utbildning, alternativt teknisk yrkesbakgrund.
•  Erfarenhet från support eller kundservice.
•  Datorvana samt kunskaper i Office-paketet.
•  Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

 

För att trivas i rollen bör du vara en social lagspelare som uppskattar många sociala kontaktytor. Du är van att ha telefonen som arbetsredskap samt att möta och hantera olika typer av personer. Du vill ha en händelserik vardag och komma med egna initiativ. Givetvis har du även ett stort intresse för teknik.

 

Ansökan skickas till [email protected] senast 2020-09-18. Vi rekommenderar dig att skicka ansökan med personligt brev och CV omgående, då löpande urval sker.
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig kontakta: Thomas Körner, Produktchef, på tel. nr: 08-594 110 60.

 

Välkommen med din ansökan!

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande, men framförallt söker vi rätt person. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.