Pahlén är Sveriges ledande aktör inom exklusiv poolutrustning, våra produkter är installerade i högklassiga poolanläggningar över hela världen. Vi har vår bas i norra Stockholm där vi vid vår fabrik producerar och utvecklar produkter inom premiumsegmentet av poolutrustning, såsom pumpar, belys­ning, jetswim och rostfria pooldetaljer. Pahlén är ett svenskt företag grundat i Upplands Väsby 1967. Pahlén omsätter drygt 200 Mkr har ca 70 medarbetare. Pahlén växer så det knakar och har en spännande resa framför sig.

Pahlén söker erfaren projektledare

Vi söker en Projektledare till projektkontoret som ingår i utvecklingsavdelningen. Pahlén är i ett expansivt läge och driver ett intensivt arbete med att utveckla nya produkter för en global marknad inom området poolteknik. Poolbranschen är säsongsbetonad, men med en världomspännande marknad blir säsongen längre.

 

Utvecklingsavdelningen består idag av 5 personer. Förutom utveckling internt sker en del utvecklingsarbete hos partners och leverantörer. I rollen som Projektledare blir du ansvarig för ett antal utvecklingsprojekt samtidigt med gränssnitt både internt och externt. Förutom utveckling av nya produkter ingår även utveckling av våra processer och projektmodeller. Projektkontoret bistår även andra avdelningar med stöd i processer såsom Certifieringar och styrgruppsbeslut.

 

Utvecklingsavdelningen är en tight grupp som jobbar tätt tillsammans trots att vi alla har våra egna projekt. Tanken är att det ska vara lätt att diskutera frågeställningar och få hjälp med lösningar. Vi försöker skapa en atmosfär där det finns tid och utrymme för att pröva nya idéer, material och tillverkningsmetoder. Tidigare har varje ingenjör varit projektledare för ett par projekt och vi ser denna rekrytering som en optimering av kompetenserna.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom Mjukvaru- och elektronikutveckling och gärna tillverkande industri. Du har goda kunskaper i Agila projektmetoder samt att arbeta i dokumenthanteringssystem. Du har Lean-tänk och en mycket god känsla för hur metoder och processer kan anpassas för företaget. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du driven, initiativtagande och självständig. För att passa i rollen har du även goda teamleader egenskaper, är strukturerad och noggrann. Bred teknisk förståelse är meriterande.

 

Vi finns i dag i fina lokaler i utkanten av Upplands Väsby kommun på väg mot Vallentuna i naturskönt område i närheten av Wäsby Golf. Pahlen värnar om alla medarbetares utveckling inom Pahlen. Vi värnar också om att medarbetare ska få ihop livspusslet och få en fin balans mellan yrke och privatliv. På Pahlén ser vi medarbetarnas olikheter som en tillgång och vi ser gärna en mångfald av sökande.

Välkommen till Pahlén – familjen!

 

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected]

Har du specifika frågor om tjänsten kontakta Rickard Johansson på tel 08-59411066