Lediga jobb hos Pahlén

Pahlén är ett genuint svenskt företag med 50 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter för swimmingpooler.

Vi tillhandahåller idag utrustning för såväl små privata bad, som stora offentliga anläggningar. Produkterna tillverkas i material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. En stor del, cirka 70%, av vår produktion exporteras. Vi är 50 anställda och Produkterna tillverkas av brons, rostfritt syrafast stål, titan samt termoplast, material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. En stor del, cirka 70%, av vår produktion exporteras. Vi är 50 anställda inom allt från tillverkning och lager till ordermottagning och support som sitter i våra fräscha lokaler i Upplands Väsby.

 


Säljare till Pahlén Nordic

Vill du ha ett flexibelt arbete i ett härligt säljteam hos Sveriges ledande aktör inom poolutrustning? Poolbyggandet har under senaste tiden fullkomligt exploderat och vi söker dig som är affärsdriven och en social lagspelare. Inom vårt affärsområde Pahlén Nordic är vi ca 12 medarbetare idag som arbetar nära tillsammans och stöttar varandra när det behövs. Enkelhet, våga prova nytt och fokus är några av våra ledord. Välkommen att söka dig till kanske Sveriges roligaste säljjobb!

 

Din roll:
Pahlén Nordics verksamhet är under kraftig tillväxt och vi behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare två medarbetare. Som säljare reser du en hel del i arbetet och träffar våra kunder som finns i hela Sverige.

 

Profil
• Affärs och resultatorienterad med starkt säljdriv!
• Van att jobba självständigt och stort kundfokus och affärsdriv
• Gärna erfarenhet från Poolbranschen, såklart en merit men inte ett måste, gärna i en säljroll nära slutkund.
• Tekniskt intresse och kunskap meriterande
• Intresse och möjlighet att periodvis resa relativt mycket inom Sverige.

 

För att trivas i rollen bör du vara en social lagspelare som uppskattar många sociala kontaktytor. Du är van att ha telefonen som arbetsredskap samt förmåga att hantera alla typer av människor. Du brinner för att ha en händelserik vardag och föreslår gärna förbättringsmöjligheter.

 

Vi rekommenderar dig att skicka ansökan med personligt brev och CV omgående, ([email protected]) då löpande urval sker.

 

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig kontakta:
Sven Sjölin, Affärsområdeschef, på tel. nr: 070-354 8905.

 

Välkommen med din ansökan!

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande, men framförallt söker vi rätt person. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.