Showroom för Pahlén poolprodukter

Inspireras i vårt exklusiva showroom för poolutrustning

Vi har skapat ett förstklassigt showroom med Pahlén poolutrustningsprodukter i våra lokaler på Vallentunavägen 401, Upplands Väsby. Här kan du som går i poolbyggnadstankar samla inspiration och kunskap inför ditt drömprojekt.

 

Alla våra produkter finns tydligt exponerade för att du enkelt ska kunna se och ta på dem. För ytterligare inspiration hittar du dessutom de vanligaste förekommande poolstommarna demonstrerade, självklart med Pahlén-produkter installerade.

 

Vår visningspool är utrustad med Pahlén rostfria inbyggnadsdetaljer, värmepump, automatisk mätning och justering av vattenkvalitet, samt automatisk pooltäckning. Provkör vattenfallet, testa PoolGuard eller upplev skenet av lamporna under vatten, eller bara dröm dig bort inför ditt kommande poolprojekt.

Välkommen att besöka vårt välutrustade showroom. Här kan du titta på vår utställning och bläddra i kataloger och broschyrer. Eller varför inte boka en tid och prata med en av våra säljare? Självklart bjuder vi även på kaffe.

 

Öppettider showroom
måndag – fredag 8.00-16.00

För genomgång med en av våra säljare – boka en tid via mail: [email protected]

Observera att vi inte har någon försäljning i vårt showroom.

För dig som inte har möjligheten att komma hit och besöka vårt Showroom, ladda ner eller vår Produktkatalog, Poolguiden och Om Pooler eller beställ kostnadsfritt.

Adress:

Vallentunavägen 401, Upplands Väsby