P.g.a. den rådande situationen håller vi, tills vidare, vårt showroom stängt.

 

Kontakta oss via telefon för mer information 08-594 110 50

 

/Pahlén AB

Showroom för Pahlén poolprodukter

Inspireras i vårt exklusiva showroom för poolutrustning

Vi har skapat ett förstklassigt showroom med Pahlén poolutrustningsprodukter i våra lokaler på Vallentunavägen 401, Upplands Väsby. Här kan du som går i poolbyggnadstankar samla inspiration och kunskap inför ditt drömprojekt.

 

Alla våra produkter finns tydligt exponerade för att du enkelt ska kunna se och ta på dem. För ytterligare inspiration hittar du dessutom de vanligaste förekommande poolstommarna demonstrerade, självklart med Pahlén-produkter installerade. Låt vår smarta poolprodukt-konfigurator generera det perfekta poolsystemet för dig och din familj. Resultatet får du med dig hem och kan sedan ta med till närmaste Pahlén-återförsäljare.

 

Vår visningspool är utrustad med Pahlén rostfria inbyggnadsdetaljer, värmepump, automatisk mätning och justering av vattenkvalitet, samt automatisk pooltäckning. Provkör vattenfallet, testa PoolGuard eller upplev skenet av lamporna under vatten, eller bara dröm dig bort inför ditt kommande poolprojekt.

Välkommen att besöka vårt välutrustade showroom redan idag. I vår lounge sitter du bekvämt och kan i lugn och ro bläddra i kataloger och broschyrer, självklart bjuder vi även på kaffe.

 

Öppettider showroom
måndag –  fredag 8.00 – 16.00

För er som inte har möjligheten att komma hit och besöka vårat Showroom,  beställ gärna vår Produktkatalog, Poolguiden och Om Pooler kostnadsfritt.

Adress:

Vallentunavägen 401, Upplands Väsby